Home page    
Dobrodošli na sajt zdravlja i dugovečnosti "IPRIZ - Internacionalni Program Revitalizacije I Zdravlja", Beograd, ul. Trg Politika 5, tel. +381 11 3373 542
O NAMA
PROIZVODI
KATALOZI
NAUCNI TEKSTOVI
AKCIJE
FILMOVI
Raspored prezentacija
ISKUSTVA
KONTAKT
.O nama
.Katalozi
.Naučni tekstovi
.Akcije
.Filmovi
.Raspored prezentacija
.Iskustva
.Kontakt

 O NAMA:

 

Koncept aktivne dugovečnosti

Poslednjih nekoliko godina, osnivač i tim programera NPCRIZ posvećeni su popularizaciji i promociji koncepta revitalizacije peptidima, aktivno sarađujući sa Institutom za Bioregulaciju i Gerontologiju u Sankt Peterburgu, pri SZO RMN. Jedan od prvih plodova saradnje bio je 6. Evropski kongres o problemima gerontologije i gerijatrije, održan 2007. godine.

U ovom periodu smo shvatili važnost blagovremenog, integrisanog, bezbednog i efikasnog uticaja na organizam u cilju usporenja procesa starenja i ostvarenja aktivne dugovečnosti.

Glavna dostignuća NPCRIZ

Razrađen je koncept uvodenja univerzalnih proizvoda, zasnovanih na naučnoj tehnologiji, koji omogućavaju, ne samo, povećanje očekivanog životnog veka
za nekoliko desetina procenata, već i smanjenje rizika od maligniteta 3-5 puta. Ovo istraživanje je trajalo više od 30 godina i izvedeno je na desetine hiljada posmatranja.

Ukazala se potreba da se proširi postojeća proizvodna linija, kao i kreiranje novih podklasa preparata namenjenih različitim fazama patogeneze ubrzanog starenja.

Sa tim ciljem U 2008. godini formiran je savez nauke i menadžmenta, koji je u 2010. prerastao u posebnu dinamičnu firmu, koja na čelu ima tim stručnjaka i inovatora u oblasti medicine i MLM poslova.

Po prvi put u Rusiji pojavila se kompanija koja se bavi promocijom i masovnim uvođenjem najnovijih visokih tehnologija razvoja, Sankt-Peterburgški Institut za bioregulaciju i gerontologiju, u oblasti medicine, genetike i molekularne biologije. Ovo je Naučno-Proizvodni Centar Revitalizacije i Zdravlja (NPCRIZ), koji nije samo strateški partner, vec i koautor mnogih inovativnih preparata za revitalizaciju i održavanje zdravlja.

Postižemo svetsko priznanje

Jedna od oblasti kompanije je istraživanje efikasnosti različitih klasa geroprotektora, čiji rezultati su bili prezentirani na Evropskom Gerontološkom kongresu u Bolonji u maju 2011. Na osnovu podataka uspostavljena je platforma saveznog programa za borbu protiv starenja.

Naredna oblast saradnje NPCRIZ i Sankt-Peterburgškog Instituta za Bioregulaciju i Gerontologiju, je stvaranje i izbor osnovnih i naprednih programa istraživanja revitalizacije i sastavljanje individualnog genetskog pasoša na klinici Instituta. Ova usluga je trenutno ekskluzivna koja će biti prezentirana našim najuspešnijim partnerima. Za kratko vreme i ova jedinstvena prilika će biti dostupna svima koji je budu želeli.

Mladost zauvek

Život u savremenom svetu je veliko opterećenje za naš organizam. Do nedavno izgledalo je da je mladost nešto prolazno i nenadoknadivo. Pre 30 godina bio je izmišljen novi metod produženja života zasnovan na kratkim proteinima - peptidima.

Peptidi su kratki lanci aminokiselina, koji su proizvedeni od strane sopstvenih ćelija organizma, koji izuzetno brzo prodiru u ćelije tog organa, od kojih su dobijeni, i regulišu u njima normalan metabolizam. Ovih peptida je veoma mnogo - za razne organe i tkiva različiti peptidi.

Danas, zahvaljujuci dostignućima naučnika NPCRIZ, na bazi peptida, pojavili se su zaista jedinstveni proizvodi - peptidni bioregulatori. Oni su u stanju da povrate funkciju organa i sistema organizma i na taj nacin produže aktivan i zdrav život za 30-35%.

U poslednjih nekoliko godina peptidni bioregulatori počeli su da se primenjuju u cilju sprečavanja starenja kod zdravih, ali i starijih ljudi. Primena kompleksa od nekoliko peptida može da produži ljudski život do krajnjih granica vrste.

Kompanija NPCRIZ je priozvela veliki broj različitih preparata na bazi peptida, kao što su: peptidni bioregulatori u kapsulama, tečni peptidni kompleksi i kozmetika na ćelijskom nivou sa peptidima "Reviline".

Kompanija nam takođe nudi izbor tri generacije MEZOTELA, za unutrašnju i spoljnju upotrebe i dijetetske suplemente u kapsulama i tabletama, čajeve "Ajurveda" i sredstva za oralnu negu "Revidont".

 
O nama
Proizvodi
Katalozi
Naučni tekstovi
Akcije
Filmovi
Raspored prezentacija
Iskustva
Kontakt
"IPRIZ" - Društvo za promet biološko aktivnih dodataka i kozmetike, Beograd, ul. Makedonska 33, tel. +381 11 3373 542
Copyright © - "IPRIZ" Beograd, 2011.