Home page    
Dobrodošli na sajt zdravlja i dugovečnosti "IPRIZ - Internacionalni Program Revitalizacije I Zdravlja", Beograd, ul. Makedonska 33, tel. +381 11 3373 542
O NAMA
PROIZVODI
KATALOZI
NAUCNI TEKSTOVI
AKCIJE
FILMOVI
Raspored prezentacija
ISKUSTVA
KONTAKT
..Peptidni bioregulatori
..u kapsulama
.Katalozi
.Naučni tekstovi
.Akcije
.Filmovi
.Raspored prezentacija
.Iskustva
.Kontakt

 PROIZVODI >
Peptidni bioregulatori u kapsulama


PEPTIDNI BIOREGULATORI (GEROPROTEKTORI) U KAPSULAMA:

  - regulišu funkcije imunog sistema,
  - regulišu funkciji vaskularnog sistema,
  - normalizuju metabolizam u celijama i uređuju njihovu funkciju,
  - regulišu funkciju štitne žlezde,
  - regulišu funkciju jetre,
  - regulišu funkciju pankreasa,
  - regulišu funkciju zglobova i kičme.

NPCRIZ u saradnji sa Sankt-Peterburgškim Institutom za bioregulaciju i gerontolo-giju predstavlja seriju savremenih, prirodnih peptidnih bioregulatora.

Biblija kaže da je Bog čoveku dao 120 godina života ("Postanje", poglavlje 6, stih 3) Danas prosečan životni vek u razvijenim zemljama je 70-80 godina. Ali čovek, u proseku, živi 60-70 godina, potrošivši 30% energije svojih vitalnih resursa na suprotstavljanje štetnim faktorima kao što su životna sredina, stres, radijacija. Sve ovo dovodi do promena u radu i strukturi gena i konačno - ubrzano starenje, smanjuje prosečan očekivani životni vek za 30-40%.

Pogoršanje peptidne bioregulacije u organizmu smanjuje otpornost na destabilizira-juće faktore spoljašnje i unutrašnje sredine. Usporiti prerano starenje tela pomažu geroprotektori na bazi peptida. Oni normalizuju metaboličke procese u celijama, i celije počinju da funkcionišu u granicama normale, na optimalnom nivou njihovog uzrasta. Ovo je dokazano u velikom broju kliničkih ispitivanja.

Tokom ovih godina peptidne bioregulatore koristilo je oko 15 miliona ljudi.

Neželjeni efekti na naše bioregulatore nisu otkriveni. Sa sigurnošću možemo da kažemo da primena prirodnih peptidnih bioregulatora je put do aktivne dugovečnosti. Zato su oni namenjeni za sprečavanje starosti i obolenja vezanih za starost, uključujući i onkologiju, a takođe i za usporavanje starenja i produženje životnog veka.

Usporenje prevremenog starenja stanovništva, poboljšanje kvaliteta života, produženje radnog veka, sprečavanje radne nesposobnosti i povećanje profesionalne dugovečnosti - naš je glavni cilj.

Havinson V.H. prof. direktor SPb Instituta za bioregulaciju i gerontologiju, glavni naučni savetnik za gerontologiju i gerijatriju u Komitetu za očuvanje zdravlja u vladi SPb.


Način primene:
Peptidni bioregulatori primenjuju se u preventivne svrhe 1 put u 3 meseca u dozi:
1 kapsula, 1 put dnevno pre jela u trajanju 20 dana.

U slučaju bolesti primenjuju se 1 put kvartalno u dozi: 1 kapsula, 2 puta dnevno
pre jela u trajanju 3-4 nedelje.

Peptidni bioregulatori su kompatabilni među sobom i mogu se primenjivati istovremeno u toku jednog istog kalendarskog meseca.

Kontraindikacije:
Individualna netolerancija na komponente proizvoda, trudnoća, dojenje.VLADONIKS

Kompleks frakcija peptida dobijenih iz timusa mladih životinja. Izolovani peptidi imaju selektivno dejstvo na različite ćelije imunog sistema, normalizuju metabolizam u ćelijama i regulišu funkcije imunog sistema.

Pri kliničkom istraživanju ustanovljena je efikasnost preparata "Vladoniks" za kompleksni funkcionalni oporavak imuniteta posle različitih bolesti, patoloških stanja, koja dovode do narušavanja funkcije imunog sistema, kada su izloženi ekstremnim uslovima spoljne sredine, lošoj ishrani, a takođe i tokom starenja.

PREPORUČUJE SE KOD:
- prvih i ponovljenih gubitaka imuniteta,
- prevencije raka,
- posle bolesti sa različitim hroničnim intoksikacijama,
- rehabilitacije posle infarkta i moždanog udara,
- posle operacija,
- podmlađivanja organizma kao deo integrisanih programa.

SASTAV:
- peptidni kompleks A-6 (peptidi timusa)
- mikrokristalna celuloza,
- laktoza,
- kalcijum stearat.

  Proizvod: 20 kapsula po 0,2 g

< na vrh >VENTFORT

Kompleks frakcija peptida dobijenih iz krvnih sudova mladih životinja. Izolovani peptidi imaju selektivno dejstvo na različite ćelije vaskularnog zida, normalizuju metabolizam u ćelijama i regulišu funkciji vaskularnog sistema.

Pri kliničkom istraživanju ustanovljena je efikasnost preparata "Ventfort" za kompleksni funkcionalni oporavak vaskularnog sistema posle različitih bolesti, patoloških stanja, koja dovode do narušavanja funkcije krvnih sudova, kada su izloženi ekstremnim uslovima spoljne sredine, lošoj ishrani, metabolizmu lipida, a takođe u toku starenja.

PREPORUČUJE SE KOD:
- hipertenzije,
- ateroskleroze donjih ekstremiteta,
- endarteritisa,
- ateroskleroze cerebralnih sudova i poremećaja cerebralne cirkulacije,
- koronarne bolesti srca
- proširenih vena, hemoroida,
- anginopatije različitog porekla.

SASTAV:
- peptidni kompleks A-3 (peptidi sudova),
- mikrokristalna celuloza,
- laktoza,
- kalcijum stearat.

  Proizvod: 20 kapsula po 0,2 g

< na vrh >CERLUTEN

Kompleks frakcija peptida dobijenih iz mozga mladih životinja. Izolovani peptidi imaju selektivno dejstvo na razlicite ćelije nervnog tkiva i mozga, normalizuju metabolizam u ćelijama i uređuju njihovu funkciju.

Pri kliničkom istraživanju ustanovljena je efikasnost preparata "Celuten" za kompleksni funkcionalni oporavak centralnog nervnog sistema posle različitih bolesti, patoloških stanja, koja dovode do narušavanja funkcije mozga, kada su izloženi ekstremnim uslovima spoljne sredine, lošoj ishrani, a takođe u toku starenja.

  Proizvod: 20 kapsula po 0,2 g

< na vrh >TIREOGEN

Kompleks frakcija peptida dobijenih iz štitne žlezde mladih životinja. Izolovani peptidi imaju selektivno dejstvo na različite ćelije štitaste žlezde, normalizuju metabolizam u ćelijama i regulišu funkciju štitne žlezde.

Pri kliničkom istraživanju ustanovljena je efikasnost preparata "Tireogen" za kompleksni funkcionalni oporavak štitne žlezde posle različitih bolesti, patoloških stanja koja dovode do narušavanja funkcije štitne žlezde, kada su izloženi ekstremnim uslovima spoljne sredine, lošoj ishrani, pri življenju na teritoriji sa endemskim bolestima štitne žlezde, a takođe i tokom starenja.

PREPORUČUJE SE KOD:
- metaboličkih poremećaja,
- prevencije bolesti štitne žlezde,
- hipo i hipertireoza,
- autoimuni tireoiditis.

SASTAV:
- peptidni kompleks A-2 (peptidi štitne žlezde),
- mikrokristalna celuloza,
- laktoza,
- kalcijum stearat.

  Proizvod: 20 kapsula po 0,2 g

< na vrh >SVETINORM

Kompleks frakcija peptida dobijenih iz jetre mladih životinja. Izolovani peptidi imaju selektivno dejstvo na različite ćelije jetre, normalizuju metabolizam u ćelijama
i regulišu funkciju jetre.

Pri kliničkom istraživanju ustanovljena je efikasnost preparata "Svetinorm" za kompleksni funkcionalni oporavak sistema za varenje posle različitih bolesti, patoloških stanja koja dovode do narušavanja funkcije želudačno-crevnog trakta, kada su izloženi ekstremnim uslovima spoljne sredine, lošoj ishrani, metabolizmu lipida, a takođe i u toku starenja.

PREPORUČUJE SE KOD:
- korekcije metaboličkih poremećaja,
- smanjenjene funkcije jetre,
- hroničnog hepatitisa različite etiologije,
- hronične intoksikacije, kožne bolesti,
- normalizacije metabolizma lipida ateroskleroze i gojaznosti,
- sprečavanja dijabetesa.

SASTAV:
- peptidni kompleks A-7 (peptidi jetre),
- mikrokristalna celuloza,
- laktoza,
- kalcijum stearat.

  Proizvod: 20 kapsula po 0,2 g

< na vrh >SUPREFORT

Kompleks peptida frakcija izolovanih iz pankreasa mladih životinja. Izolovani peptidi imaju selektivno dejstvo na različite ćelije pankreasa, normalizuju metabolizam u ćelijama i regulišu funkciju pankreasa.

Pri kliničkom istraživanju ustanovljena je efikasnost preparata "Suprefort" za kompleksni funkcionalni oporavak pankreasa posle različitih bolesti pankreasa, patoloških stanja koja dovode do narušavanja funkcije pankreasa, kada su izloženi ekstremnim uslovima spoljne sredine, lošoj ishrani, a takođe i u toku starenja.

PREPORUČUJE SE KOD:
- povrede pankreasa,
- normalizacije procesa varenja,
- hroničnog pankreatitisa,
- insuficijencije pankreasa,
- normalizacije lipida i metabolizama ugljenih hidrata,
- dijabetesa melitusa tip 1 i 2.

SASTAV:
- peptidni kompleks A-1 (peptidi pankteasa),
- mikrokristalna celuloza,
- laktoza,
- kalcijum stearat.

  Proizvod: 20 kapsula po 0,2 g

< na vrh >SIGUMIR

Kompleks frakcija peptida dobijenih iz hrskavice i koštanog tkiva mladih životinja. Izolovani peptidi imaju selektivno dejstvo na različitim ćelijama hrskavice i koštanog tkiva, normalizuju metabolizam u ćelijama i regulišu funkciju zglobova i kičme.

Pri kliničkom istraživanju ustanovljena je efikasnost preparata "Sigumir" za kompleksni funkcionalni oporavak pokretno-stajnog sistema posle različitih bolesti, patoloških stanja koja dovode do narušavanja funkcije hrskavice i koštanog tkiva, kada su izloženi ekstremnim uslovima spoljne sredine, lošoj ishrani, a takođe i u toku starenja.

PREPORUČUJE SE KOD:
- artroza i artritisa,
- reumatizama,
- osteohondroza,
- osteoporoza,
- gihta.

SASTAV:
- peptidni kompleks A-4 (peptidi hrskavice)
- mikrokristalna celuloza,
- laktoza,
- kalcijum stearat.

  Proizvod: 20 kapsula po 0,2 g

< NA VRH >

 

 
O nama
Proizvodi
Katalozi
Naučni tekstovi
Akcije
Filmovi
Raspored prezentacija
Iskustva
Kontakt
"IPRIZ" - Društvo za promet biološko aktivnih dodataka i kozmetike, Beograd, ul. Makedonska 33, tel. +381 11 3373 542
Copyright © - "IPRIZ" Beograd, 2011.