Home page >> REGISTRACIJA <<
rus
eng
srb
Dobrodošli na sajt zdravlja i dugovečnosti "IPRIZ - Internacionalni Program Revitalizacije I Zdravlja", Beograd, ul. Makedonska 33, tel. +381 11 3373 542
O NAMA
PROIZVODI
KATALOZI
NAUCNI TEKSTOVI
NOVOSTI
FILMOVI
MARKETING PLAN
ISKUSTVA
KONTAKT
.Katalozi
.Naučni tekstovi
.Novosti
.Filmovi
.Marketing plan
.Iskustva
.Kontakt

 NOVOSTI:

Najnovija lista NPCRIZ skladišta u svetu <pdf>

(Bulgaria, Canada, Češka, England, Estonia, Germany,
Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Poland, Slovenia, USA,
Kazahstan, Moldavija, Rusija, Ukraina, ...)


ŽIVOT KOMPANIJE

Moskva, 15-17 septembra 2011, Centralna izložbena sala ’’Manjež’’
VII Sveruski forum ’’Zdravlje nacije je osnova prosperiteta Rusije’’

Od 15-17 septembra, Centar za Revitalizaciju i Zdravlje je ucestvovao na VII Sveruskom forumu "Zdravlje nacije je osnova prosperiteta Rusije", koji se svake godine održava pod pokroviteljstvom Lige za Zdravlje Nacije i Ministarstva zdravlja
i socijalnog razvoja Ruske Federacije.

Forum je najveća federalna platforma za demonstraciju državnih i korporativnih programa, projekata, usluga i proizvoda za zdrav način života.

Na forumu je održana serija naučno-praktičnih konferencija, okruglih stolova o aktuelnim problemima zdravstvene zaštite, demografskoj politici, obrazovanju, razvoju masovnog sporta i zaštite prirodne sredine, kao i izložbena ekspozicija "Zdravlje nacije".

Forum je otvorio predsednik "Lige zdravlja nacije" Leo Antonovic Bokerija. U svom govoru on je istakao posebnu važnost ovog događaja širom države, govorio je o perspektivama rada Foruma na račun širenja granica i privlačenja međunarodnih učesnika. U pozdravnom govoru su učestvovali i rektor Moskovskog državnog univerziteta Lomonosova – V.A. Sadonicij, kao i predstavnici Ministarstva zdravlja i Skupštine grada Moskve. Centar za Revitalizaciju i Zdravlje je bio predstavljen na VII Sveruskom forumu "Zdravlje nacije je osnova za prosperitet Rusije!" kao zvanični predstavnik Sankt-Peterburškog Instituta za Bioregulaciju i Gerontologiju SZO RAMN (severo-zapadne oblasti Ruske akademije medicinskih nauka), i što je posebno važno, kao punopravni učesnik državnog programa u sprečavanju starosne patologije i ubrzanog starenja, u programu smanjenjenja preveremene smrti usled bioloških uzroka i produžetka radnog veka ruske populacije. Predstavnici NPCRIZ-a u sastavu delegacije "Lige za zdravlje nacije" su se upoznali sa najnovijim dostignućima u unapređenju kvaliteta ukazivanja medicinske pomoći - mobilnim centrima za transfuziju krvi i otkrivanje dijabetesa.

Tokom foruma svi koji su želeli, mogli su da porazgovaraju sa predstavnicima Sankt-Peterburškog Intituta za Bioregulaciju i Gerontologiju, sa saradnicima Centra za revitalizaciju i dobiju kompetentnu konsultaciju za primenu različitih geroprotektora. Održani su mnogi susreti i pregovori sa regionalnim organima zdravlja, zdravstvenim ustanovama i banjskim lečilištima. Kao rezultat rada foruma je dobijeno mnogo korisnih informacija, razmene iskustava, naša kompanija je dobila nove partnere, koji su bili oduševljeni našim strateškim planovima u oblasti zaštite zdravlja nacije.

Prvi put je Centar za Revitalizaciju i Zdravlje na forumu predstavio novi unikatni proizvod – 6 peptidnih preparata, koji pripadaju klasi Citogena i kreme sa peptidima iz serije "Kompliment".

Forum je okončan ceremonijom dodele nagrada. Centar za Revitalizaciju i Zdravlje i Sankt-Peterburški Institut za Bioregulaciju i Gerontologiju su bili nagrađeni priznanjem laureata. Posle ceremonije organizovan je svečani bife, gde je u opuštenoj atmosferi rukovodstvo kompanije razgovaralo sa predstavnicima Ruske društvene organizacije "Liga za zdravlje nacije" i predstavnicima odbora za zdravlje Državne Dume Ruske Federacije. U toku razgovora rukovodstvo Centra za Revitalizaciju i Zdravlje dobilo je poziv za učešće na sledecem forumu "Zdravlje nacije je osnova za prosperitet Rusije", čiji ce rad imati veće razmere zbog učešća velikog broja međunarodnih delegacija.

Poštovani partneri! Zahvaljujući našem zajednickom radu, Centar za Revitalizaciju i Zdravlje je dobio priznanje državnog nivoa. U sastavu LIGE ZA ZDRAVLJE NACIJE naš rad ce davati još bolje reziltate. Svi naši napori su usmereni na realizaciju plemenitog cilja – na poboljšanje fizičkog i duhovnog zdravlja građana i na poboljšanje kvaliteta njihovog života.


REVIFORT

Kod proizvoda: 100 580
Revifort - onkoprotektor širokog spektra delovanja.
Proizvod: 60 kapsula

 

PREPORUČUJE SE ZA:

- prevenciju patologije raka,
- lečenja bolesnika od raka, sa razlicitim lokalizacijama i fazama procesa,
- nedostatak imuniteta razlicitog porekla,
- autoimunske bolesti (multiple skleroza, glomerulonefritis, reumatske groznice, skleroderma, sistemski eritemski lupus, itd.)
- hronicni hepatitis razlicite etiologije,
- dijabetes melitus,
- kombinovane kardiovaskularne bolesti,
- sprečavanje preranog starenja,
- metaboličke poremećaje.

OSOBINE GLAVNIH KOMPONENTI

Šitake - najviše proučavana lekovita gljiva sa dokazao farmakološkim osobinama. Šitake pokazuju jak antitumornu efekat. Ona sadrži polisaharid Lentinan – to su molekuli B-1, 6-1, 3-D glukana, koji imaju polivalentne efekte na telo: povećavaju brzinu sazrevanja Makrofaga, NK-celija i Citotoksicnih T-limfocita (CTL); produžava njihov život, izaziva i poboljšava litičnu aktivnost makrofaga, prirodnih ćelija ubica i CTL. Postaje očigledno, da B-1, 601, 3-D glukani, aktiviraju leukocite, tako, da su aktivniji i vešto napadaju i uništivaju ćelije tumora. Lentinan stimuliše tim ćelijama proizvodnju inhibitora tumora (citokina, TNF, IL-1).

Pri stimulisanju Lentinanom, CTL i NK-ćelije uništavaju strane ćelija aktiviranjem proteina perforinesa i granzime. Pri njihovom raspoznavanju leukociti dolaze po njih
i izbacuju ih na površinu celije perforines, koji ih odmah upucuje u spoljašnje membrane. Pri tom formiraju otvore kroz koje celija gubi tečnost i umire. Sa nedostatkom efikasnosti perforinesa ubacuju se granzimi, koji uništavaju jezgra ćelija. Primena samo lentinana kod pacijenata sa karcinomom želuca povećava se proizvodnja interleukina-1 i faktora nekroze tumora. Lentinan takode podstice proizvodnju interferona i interleukina-2 u obolelih od raka. Pored lentinana, antitumorske i imune stimulativne efekte ispoljavaju i drugi polisaharidi dobijeni iz šitake pecurki.

Izolovani su polisaharidi koji sadrže mannnan-peptidna jedinjenje (KS-2) i emitanin koji ozbiljno ometa rast tumora. Laboratorijske studije su pokazale, da prečišćeni polisaharid nije toksičan, pojačava imune reakcije, stimuliše regresije tumora, pa čak i njegov nestanak za pet nedelja sa sarkomom, ascitesom hepatoma, karcinom Erliha, kao i druge simulirane tumore i sprečava hemijske karcinogeneze. Šitake je posebno efikasan protiv tumora digestivnog trakta, pluća i kože. On inhibira rast tumora i sprečava formiranje metastaza. U Japanu, lentinan često koriste za podršku funkcionisanja imuniteta pacijenata obolelih od raka, tokom hemoterapije, jer je poznato da hemioterapijski preparati izazvaju ozbiljne imune probleme.

Rejši - najvrednije sredstvo od različitih neoplazmi. Rezultat je saradnje Nacionalnog centra za istraživanje raka i Departmana za hemiju Poljoprivrednog Univerziteta Šizuoka (Japan), a 1980. godine bio je otkrivanje najjači a-glukan Rejši (GL-I-2a-a).

a-glukan Rejši ubrzava sazrevanje imunih celija, povećava životni vek makrofaga, CTL i NK-celija i u više navrata ih aktivira, tako da počinju da pokazuju, bez presedana, visoke citotoksične aktivnosti za bilo koje abnormalne ćelije. Oni takođe povećavaju sadržaj TNF-a, a isto tako i IL-1 i IL-6. Pored toga, otkriveno je da ergosterol Rejši ima direktan inhibitorni efekat na tumor. Kliničke studije pokazuju da pacijenti koji uzimaju Rejši, otporniji su na hemoterapije i zračenja. Kod njih nisu izražena opadanja leukocita i imunoloških parametara.

Maitake - "Zvezda u usponu" mikologije, gljivica, koja se aktivno počela proučavati od nedavno - samo trideset godina. Dokazano je da svakodnevno korišćenje maitake ekstrakta jača imuni sistem i značajno smanjuje rizik od raka. Antitumorski efekat maitake veoma je moćan. Utvrđen je beta-glukan, koji se zove Gri-fon-D. On ima jedinstvenu strukturu i spada u najmoćnije među proučavanim antitumorskim polisaharidima. Maitake pojačava citotoksične aktivnosti makrofaga i doprinosi suzbijanju delovanja karcinogena, pokazuje antimetastatičku aktivnost. Istraživanja su pokazala da, ekstrakt maitake nakon primene, uništava ćelije raka i aktivira ćelije imuniteta. Pored toga, maitake inhibira tumorske angiogeneze - brzo formira sistem krvotoka u tumoru, po kojem tumor dobija hranu i kiseonik i uklanja produkte raspadanja.

Maitake stimuliše apoptozu ćelija raka. Gljiva takode stimuliše proizvodnju IL-6, poznat po svojoj efikasnosti protiv ćelija raka, i stimuliše sintezu različitih limfokineza. Maitake beta-glukan, veoma je aktivan protiv dejstva hormona, ćelija raka prostate i efikasan protiv raka mokraćne bešike. Pri ukupnoj antitumorskoj aktivnosti maitake još uvek pokazuje organospecificnost, koja se manifestuje u lečenju raka dojke, materice, jajnika, prostate i mokraćne bešike.

Kordiceps u Kini je jedan od glavnih preparata nacionalne medicine još od pre 1200 godina. Kineski lekari ga koriste za promociju zdravlja, poboljšanje tonusa i lečenje mnogih bolesti: bronhitisa, pneumonije, angine, tuberkuloze, cistitisa, pijelonefritisa, glomerulonefritisa, hepatitisa, ciroze jetre, reumatizma, preranog starenja, i to nije potpuna lista.

On ima izražena imunoregulatorna i antitumorna svojstva. Efikasan je kod autoimunih bolesti, kao što su skleroderma, sistemski eritemski lupus, reumatoidni artritis i reumatizam, za normalan rad organa koji regulišu imuni sistem. Kordiceps ima antibakteriostatska svojstva protiv desetina patogenih bakterija, ima antiinflamatorna svojstva i performanse bolje nego hidrokortizon. Poboljšava rad kardiovaskularnog sistema i poboljšava podnošljivost hemoterapije.

Ehinacea sadrži eterična ulja, mineralnu smolu, od suštinskog značaja za zdravlje organske kiseline, vitamine i jedinstvene prirodne antioksidante i ehinocin i ehinolon. Sadrži terapijski neophodne vitamine i mikroelemente i izuzetno je bogata: vitaminima A, C, E, magnezijumom, manganom, kalijumom, natrijumom, itd. Ova divna biljka izuzetno je bogata hranljivim materijama, gvoždem, koji je neophodan za formiranje crvenih krvnih zrnaca i poboljšanje krvi, kalcijumom, od suštinskog znacaja za jačanje kostiju i zuba, što je važno kod starijih pacijenata, selenom, koji daje mogućnost da se oduprete bilo kojoj bolest, kao i silicijumom, neophodnim za formiranje zdravog tkiva posle operacije. Svi ovi elementi poboljšaju imunitet, poboljšavaju metabolizam, poseduju antialergijska, antimikrobna, diureticka, antivirusna, antikancerogena i antiinflamatorna svojstva. Ehinacea poboljšava imuni sistem na sledeći način: ona aktivno čisti ceo limfni sistem, krv, jetru, bubrege, sprečava uništenje i pomaže stvaranje zdravih ćelija, bori se protiv bakterija, virusa i gljivica, ona aktivira i mobiliše odbrambene mehanizme protiv bolesti. U isto vreme podstiče rast savršeno zdravih ćelija, proizvodnju antitela, neophodan je alat za mentalnu i fizičku iscrpljenost, poboljšava podnošljivost hemoterapije.

Laminarija sadrži ogromnu kolicinu vitamina B i mikroeleme-nata. Vrši moćno okrepljujući i detoksikskujući efekat na telo: podstiče rad gastrointestinalnog trakta i jetre, sintezu hemoglobina i sazrevanje crvenih krvnih zrnaca, kao i razvoj i rast zdravih tkiva, i pomaže da se smanji holesterol, normalizuje funkciju štitne žlezde, metabolizma i imunog statusa.

< NA VRH >

 

 
O nama
Proizvodi
Katalozi
Naucni tekstovi
Novosti
Filmovi
Marketing plan
Iskustva
Kontakt
"IPRIZ" - Društvo za promet biološko aktivnih dodataka i kozmetike, Beograd, ul. Makedonska 33, tel. +381 11 3373 542
Copyright © - "IPRIZ" Beograd, 2011.