Home page  
Dobrodošli na sajt zdravlja i dugovečnosti "IPRIZ - Internacionalni Program Revitalizacije I Zdravlja", Beograd, ul. Makedonska 33, tel. +381 11 3373 542
O NAMA
PROIZVODI
KATALOZI
NAUCNI TEKSTOVI
AKCIJE
FILMOVI
Raspored prezentacija
ISKUSTVA
KONTAKT
.Katalozi
.Naučni tekstovi
.Akcije
.Filmovi
.Raspored prezentacija
.Iskustva
.Kontakt

 


ISKUSTVA:

 

Poštovani korisnici pošaljite nam vaša iskustva i informišite druge! Vaš tekst biće objavljen na strani sajta "ISKUSTVA" i u brošuri koju pripremamo. Iskustva sa vašim imenom, ID brojem ili inicijalima možete poslati na sledeću mejl adresu:
office@ipriz.rs

 

Marković Jasmina, 52 godine, ID 37606, S. Mitrovica

Za ovih osam meseci koristila sam više preparata i rezultati su više nego dobri.
PK 4 za zglobove mi je rešio dugogodišnje bolove u lumbalnom delu kičme i bolove u otečenim zglobovima ruke (tu preporučujem da se peptid utrljava direktno tim bolnim zglobovima na venu druge ruke). Nema jutarnje ukočenosti i puno se lakše krećem. Posle samo dve nedelje korišćenja PK 13 za kožu potpuno mi se izgubilo crvenilo između grudi koje sam imala čim se malo oznojim a lekari su mi rekli da je to seboreični dermatitis. Imala sam višak vazduha u želucu koji mi je podizao dijafragmu i otežavao disanje, posle samo osam dana korišćenja PK 16 koleginice su me pitale koju ja to dijetu koristim kad mi se stomak smanjio.  PK 2 za nervni sistem od srca preporučujem svima koji imaju probleme sa stresom, nervozom, nespavanjem, razdražljivošću jer je taj peptid kao Bensedin od milion miligrama i ja u životu nisam bila smirenija a potrošila sam samo jednu flašicu!! Mezotel za lice mi je zategao vrat i kožu lica i u kombinaciji sa kremom efekat je više nego odličan, poznanici koji me sreću pitaju šta to radim kad izgledam svaki dan sve mlađe a jedna doktorka mi je rekla da sam ja šetajuća reklama za peptide!!! Koristila sam još i PK 7 za pankreas, PK 8 za jetru, PK 3 za imunitet, PK 1 za cirkulaciju. Svima od srca i najiskrenije preporučujem upotrebu peptida i naglašavam da je najvažnije redovno korišćenje kad počnete terapiju. Hvala Vladimiru Havinsonu za ove sjajne preparate.


Dragan B., 55 godina, ID 43946 S.Mitrovica

Dugogodišnji problemi sa hemoroidima su sanirani korišćenjem PK 14. Posle mesec i po dana krvarenje koje je pre toga bilo često i obilno je potpuno prestalo. Koristio sam tri meseca i hemoroidi su se prilično povukli ali najvažnije od svega je da nema više krvarenja .


Anđa Marković, 75 god., Laćarak

Bolovi u nogama i kuku, otežano kretanje svedeno na minimum, depresija, nesanica. Posle pet nedelja od početka korišćenja PK 4 bolovi se smanjuju i počinjem da se krećem a posle tri meseca imam utisak da mogu i da trčim. Presretna sam što opet mogu da šetam  i idem peške do pijace skoro tri kilometra a nisam mogla da siđem sa prvog sprata u dvorište ! PK 2 mi je puno pomogao kod depresije, raspoloženija sam, smirena i bolje spavam. Hvala NPCRIZ !!!


Zoran S. Odžaci

Dijagnoza Miokardiodistrofija, srce radilo sa 20% a preskoci bili 10.000!
Koristio PK 1, PK 2 i PK 19 jedan mesec i onda nastavio Pk 19. Na sledećoj kontroli lekari su pitali šta je koristio jer srce radi sa tvrdih 30% a preskoci su se smanjili na 250!!!


Natalija Tešić, 35 godina, ID 43126 Laćarak

Glavobolje koje sam imala na promenu vremena su nestale posle dva meseca korišćenja PK 19 a sa PK 2 sam prezadovoljna jer me je oslobodio napetosti, nervoze i stresa, puno sam veselija i opuštenija što je primetio čak i moj devetogodišnji sin!  


Ivan J. 27 godina

Imam bronhijalnu astmu godinama i koristim pumpicu. Čuo sam za peptide i počeo da koristim PK 3 za imunitet i PK 12 za pluća. Posle samo nedelju dana osetio sam poboljšanje i sada ne mislim da prestanem da ih koristim sledeća tri meseca jer sam ubeđen da će mi pomoći. Samo da se rešim pumpice i biću najsretniji čovek na svetu!!!


Ljevaja Aleksandra, 55 god. ID 39170

Godinama imam problama sa bolovima u zglobovima i kičmi, to nam je porodično i mislila sam da tome nema pomoći. Drago mi je što su mi peptidi dokazali da se varam i da za puno naših problema i bolesti NPCRIZ ima rešenje i pomoć. Već prvi mesec sam osetila olakšanje i bolovi su mi se smanjili sa peptidom za zglobove PK 4. Patila sam još i od nesanice i nervoze i preporodila sam se kad sam počela da koristim PK 2 za nerve, sada spavam kao beba i nisam više nervozna. Preporučujem svima da izbace iz svog života Bromazepame i druge tablete za spavanje i počnu da koriste peptide!!!


Jelena - Vršac

Suprug bolestan dugo godina a dugo je i na dijalizi. Izrazito nervozan.Trenutno koristi drugu bočicu PK-19 i primećuje se veća smirenost.

Konzument iz Vršca-prestalo nadimanje sa PK16.


Teodora iz Beograda (80 godina)

Redovno i disciplinovano pratim efekte korišćenja peptida. Koristila sam više peptida i sa zadovoljstvom ću ih svima preneti.

PK01-već posle prve bočice ne gušim se u zagađenom prostoru, ne zamaram se kad žurim i srce mi više ne lupa, lakše idem uz stepenice ...

PK04 i PK05-dijagnoza-reumatoidni artritis u veoma odmakloj fazi.Pre korišćenja imala sam velike bolovi sa grčevima u nogama, kičmi, ramenom pojasu, rukama, zglobovima. Komplet sam koristila istovremeno tri meseca i napravila pauzu mesec dana a potom opet nastavila jer sam osetila potrebu. Do sada sam iskoristila tri ture. Zahvaljujući tome trčim, plivam, šetam, dobro spavam, bolovi me više ne bude.

PK16-nadutost, slabo varenje i gorušica su prevaziđeni već kod prve bočice. Upotrebila sam tri bočice i sada pravim pauzu.

PK17-početak katarakte: posle tri bočice ponovo čitam bez naočara, gledam normalno televiziju.  

Moj konzument - težak šećeraš.

Izuzetno dobar rezultat sa PK 07. Zaustavljeno rapidno propadanje organizma. Pucali su kapilari, oštećeno očno dno, zakazana operacija ali se od nje za sada odustalo.

Moj dobronamerni savet-koristite peptide.


Milica – Skoplje

Koristim PK06-za štitnu žlezdu, posle tri bočice rezultati nikad bolji. Trenutno pravim pauzu.


 

Ceca – Bor

PK15 - znatno ređe ustajem noću.

PK05 – bila sam znatno povijena zbog bolova a sada su bolovi mnogo  blaži i hodam uspravno.

PK01 - bolja cirkulacija u venama nogu pa više ne spavam sa čarapama.

PK19 - srce noću uznemireno, san otežan a sa peptidima veliko poboljšanje.

Moja sestara od 80 godina, posle lakšeg šloga, imala je otežano kretanje i govor, problem sa hodanjem, gubljenje ravnoteže i često padanje.Korišćenjem peptida PK01, 02 i 18 situacija se znatno poboljšala


Najlepše iskustvo:

Saradnica se spremala po treći put za veštačku oplodnju. Ona ima 38. god, a suprug 42. Oko 5 god. su u braku. U međuvremenu im je prijateljica – lekar, preporučila peptide i počeli su da ih koriste: ona PK 06 za štitnu žlezdu i PK10 za ženske reproduktivne organe, a suprug PK 02 za perifernu cirkulaciju i PK 09 za muške reproduktivne organe. Pred kraj korišćenja treće ture peptida, konstantovana je trudnoća.


Olga – Trstenik  

Saradnica sa reumatodnim artritisom, koja se leči već 9 god - sedimentacija joj je bila  96, a CRP 46 mg/L (gornja granica je 5). Od 12.04.2012. počela je da koristi PK 04 za zglobove, PK 05 za kosti, PK 03 - za imunitet i PK 01 za cirkulaciju na kontroli u novembru CRP je 4,7 a sedimentacija 12 (potvrđeno je laboratorijskim nalazima).


Saradnik sa povišenim šećerom od 8-10 - nivo šećera se ustalio na normalu već nakon mesec dana od korišćenja PK 07 za pankreas, PK 02- za mozak i PK 17 - za oči, na proveri krajem oktobra je 5,1.


 

10. septembar 2011.
Svetlana, ID 22490
Volgograd

Za peptidne komplekse sam nedavno čula i odmah sam počela da koristim tečne peptide za zglobove i kožu i kozmetičke kreme. Nisam odmah primetila promene, ali posle mesec dana sam se setila da me je zglob mnogo boleo, a sad sam morala da tražim bol pritiskom na zglob lakta. Iskrena da budem, moram još da koristim peptidne preparate, ali sad već sa većom uverenošću da proizvodi kompanije stvarno leče i podmlađuju organizam. Zahvaljujem se osnivačima proizvoda NPCRIZ-a!!!


1. septembar 2011.
Lidija Andrjušenko
Moskva

Odavno sam znala da je tvoje zdrvalje u tvojim rukama, šta sve nisam koristila da ga očuvam. Naravno, bilo je rezultata, ali s godinama je postajalo sve teže biti u dobroj fizičkoj formi.

Peptide sam počela da koristim odmah i bez pogovora (naravno, posle proučavanja teorije i rezultata kliničkih ispitivanja). Ali rezultati su prevazišli sva očekivanja.
Posle godinu dana kompleksnog korišćenja peptida za zdravlje celog organizma i za posebne organe, ispalo je da je moj biološki uzrast za 21 godinu mladi od stvarnog uzrasta, što je pokazala dijagnostika na osnovu EKG-a (Dijagnosticki kompleks je sertifikovan). Imam vec 70 godina, ali nadam se da ću sa peptidima ostati u dobroj fizičkoj formi, niko mi ne daje 70 godina. Hvala Bogu na svemu!!! Ostanite zdravi!!!


4. avgust 2011.
Olga
Krasnodar

Odmah ću reci - nisam verovala. Uverila sam se kad sam probala na sebi. Mezoteli odlično rade. Kosa je prestala da opada (opadala je u pramenovima! Muž se umorio od čišćenja slivnika u kadi. Radila sam analize kod trihologa, ginekologa, obratila sam se i endokrinologu, ali su rezultati bili slabi). Čak je i moj frizer iznenađen?
Mezotel za telo jako dobro vlaži i VIDNO zateže kožu. Krema za problematičnu kožu mi je pomogla u otklanjanju upale i istovremeno u zatezanju bora! Jako mi se sviđa?


26. jul 2011.
Irina, 20719
Švebiš Gmjund

Dva meseca koristim proizvode "NPCRIZ-a" za krvne sudove, nerve, jetru, metabolizam, zglobove.

Kao rezultat jako mi se poboljšalo stanje mišica. Pošto imam vrlo ograničeno polje vida, često sam padala i udarala se, pošto sam brzopleta ...

Kao rezultat imala sam stalne bolove u kičmi. Kičma je s godinama postala nestabilna, ali bez obzira na to posle korišćenja proizvoda NPCRIZ-a ja se već mesec dana budim bez bolova u mišicima kičme. Stanje organizma se takode poboljšalo. Nedelju dana sam mazala postoperativni ožiljak na kapku kremom "GL koža" sa peptidima i moj ožiljak je u početku od ravne površine prešao u oblik loptice i zatim je počeo da se smanjuje i postao kuglica od dva milimetra koji se jedva vidi, u kojem je ostao končić, kojim je hirurg zašivao kapak. Ta kuglica nikad neće nestati, jer takvi končići ne splašnjavaju (ne apsorbuju se) i ne uklanjaju se iz organizma. Ali taj ožiljak se ne vidi i zato ni ne smeta. Takođe su se vidno smanjili i mali ožiljci na obrazima, koje imam otprilike od 4. godine. Lice mi postaje sve cistije i glatkije. I dalje koristim proizvode NPCRIZ-a i nastavicu da ih koristim u budućnosti, kako bih podmladila i poboljšala stanje celog organizma i rad svih sistema. Teško je rečima opisati moje ushićenje zbog delovanja peptida. Hvala gerontolozima za moje poboljšano zdrvalje.


18. jul 2011.
Belimov Konstantin Mihajlovic, 20983
Mineralne Vode

Zahvalan sam ljudima koji su izumeli peptidne komlekse i po svoj prilici i ostalo slično njima. Počeo sam da koristim PK1 radi probe i, nećete verovati, posle mesec dana sam morao da se odreknem lekova za pritisak i srce. Jednostavno je od lekova za pritisak sam pritisak počeo da biva mnogo niži od normale, i zato sam i ukinuo lekove. Uporedo sa PK1 sam koristio i PK4 i posle mesec dana sam zaboravio jake bolove u ledima, koje sam imao poslednje 3 godine. Za samo mesec dana sam počeo normalno da hodam, a šta sve nisam koristio poslednje 3 godine i ništa nije pomagalo. Na sedmom nebu sam od radosti! A korišcenjem PK7 šećer u krvi mi se stabilizovao od dijabetesa drugog stepena. Nisam počeo da koristim lek glibomet.
Nemam potrebu za šećerom, jedem suvo voće i povrće bez straha, šećer mi se kreće u rasponu od 5,5-6,4. Koristim PK17, za vid, i zasad ništa ne mogu reći, verovatno treba još da "radim" sa ovim peptidom, ali sam siguran u dejstvo ovih preparata, povrh svega sam hteo da probam sve! Sada sam već odredio šta mi je potrebno da poboljšam, jer imam samo 59 godina, a vec sam imao masivni infarkt.
Sada sam siguran da ću još živeti! Još jedanput, hvala naučnicima za njihov rad!


13. jul 2011.
Irina Kurc 20719
Švebiš Gmjund, Nemačka

I opet "NPCRIZ"!!! Danas šesti put mažem lice peptidnom kremom za ožiljke "Podmlađujuća krema za telo", "Glatka koža" sa peptidima ... Od ožiljka od 6 mm na kapku, na kom je bilo mrtvo tkivo, jutros je nastala kuglica mrtvog tkiva veličine otprilike 1 mm ... Juče ujutru je bila duplo veća. Isto tako, ožiljak od boginja, koje sam imala u prvoj godini, postao je glatkiji. Koristim proizvode kompanije za zglobove, metabolizam, nerve i krvne sudove. Glavobolja mi se dosta umanjila i smanjili su se bolovi u kičmi. Poboljšao mi se san, uprkos velikim emocionalnim teretima, spavam kao anđeo. Malo sam smršala, smanjila mi se sedost kose-nemam potrebu da se farbam kako bih prikrila sede vlasi.

Koristim proizvode ove kompanije tek drugi mesec. 17 godina sam koristila različite kvalitetne dijetetske suplemente, radila razna čišćenja organizma, ali nikad nisam imala tako dobre rezultate u poboljšavanju rada organizma za tako kratko vreme.
Od srca sam zahvalna tvorcima peptida i tvorcima kompanije za sav rad, čijim rezultatima imam pravo i mogućnost da povratim predašnje zdravlje, tačnije, da steknem zdravlje, jer sam od rodenja jako slabog zdravlja. Duboko Vam se zahvaljujem!


6. jul 2011.
Galina, 125
Sankt-Peterburg

Pasta za zube REVIDONT PROFESSIONAL "za prevenciju karijesa" je izvanredna!!
Zubi su beli, nema neprijatnog mirisa! A se ako odjednom u usnoj duplji ili na jeziku stvori neka upala-prolazi za dan-dva. Hvala našim naučnicima za tako savršen proizvod!


22. jun 2011.
Marija 7169
Odesa

Kod moje ćerke srčani zalistak se teško otvara. Ranije je koristila lekove. Kada je počela da koristi kompleksne proizvode PK-1, PK-2, PK-3, PK-19, Mezotel Neo, Olekap, Kalsil-T, Cinsil-T, bolovi su nestali posle nedelju dana. Već godinu dana ne uzima lekove.


17. jun 2011.
Elena (ID 18453)
Kamerovo

Odličnim se pokazao mezotel za kožu glave. Posle naglog gubitka kilaže kosa je počela mnogo da opada. Posle utrljavanja mezotela u kožu glave 2 puta nedeljno 2 sata pre pranja kose, posle 3 nedelje primećen je bujni rast i aktivan rast kose.
Za 3 meseca se u potpunosti sve regenerisalo, nema čak ni peruti, potpuno je prestalo opadanje kose (uprkos i daljem gubitku težine – žena nastavlja sa dijetom; dobila je na kilaži posle rođenja deteta). Kosa je jako gusta, ne puca.


Bodrus Galina ID 8543
B-Dnjestrovski

Imam psorijazu 35 godina. Prošla sam kroz mnoga lečenja. U maju 2010-te godine stanje se pogoršalo, sva sam bila prekrivena crvenim otečenim flekama sa izlučivanjem limfe (tečnosti) iz tkiva organizma. Početkom juna sam uspela da odem u bolnicu – još 2 sata i mogla sam da umrem. Na odeljenju intezivne nege za noć su mi dali 1500 jedinica hormona i bilo mi je lakše. Situacija je bila takva da sam morala da odem na posao na more. Izlučivanje tečnosti je prestalo, ali nisam mogla ništa da jedem-pojavio se veliki otok i upala, dva meseca sam pila vodu i jela hleb, primala dnevnu dozu hormona i primala suprastin. Krajem jula su mi rekli za peptide i počela sam da ih koristim. U roku od dve nedelje su se pojavili rezultati!!!! Do kraja meseca sam ocistila sve!!! Ostale su samo bele fleke. Počela sam lagano sve da jedem. Nema reakcije na koži, ne primam hormone više. Nastavljam periodicno da koristim proizvode kompanije "NPCRIZ". OGROMNA zahvalnost kompaniji za takav proizvod!!! Želim Vam svima zdravlje!


12. jun 2011.
Tatjana Rickaja, 4143
Belgorod-Dnjestrovski

Već je prošlo godinu dana otkad sam se upoznala sa kompanijom NPCRIZ. Želim da istaknem efikasnost naših proizvoda. Od preparata sam prvo upotrebljavala PK8 i mezotel bjuti. Već posle nedelju dana se značajno poboljšalo stanje kože-nije više suva i ne ljušti se više. Još veće iznenadenje je bilo to kada sam na kompjuterskoj dijagnozi videla da je štitna žlezda u normalnom stanju (do tada mi je bio dijagnostikovan hipotiroidizam). A zatim se lagano poboljšao i nervni sistem, i krvni sudovi ... Jako dobre rezultate daje krema protiv bora PK13. Vec posle mesec dana tekstura kože lica se poboljšala, lice je posvetlelo, nestale su sitne bore. Posle korišćenja kreme "Glatka koža" i PK13 mojoj ćerki su uklonjeni ožiljci od boginja (preležala ih je sa 14 godina).

Frizer je primetio da mi je kosa postala gušća (zavaljujući kalsilu, cinsilu, mezotelu).
Izvanredne rezultate iz anticelulitnog programa su dali: "Anticelulit krema" Vedomiks Mezotel, Cinsil, PK7, PK8. Izvenrednim se pokazao i kompleks za bronho-plućni sistem (jako sam se razbolela, bila sam nedelju dana na putovanju): PK3, PK12, Imusil, Alvenorm, Mezotel. Uspela sam da brzo povratim svoje zdravlje, i ističem APSOLUTNO BEZOPASNO! Prošla sam bez ikakvih lekova! Sada sa nestrpljenjem iščekujem REVIMAJT! Proizvod koji je svima potreban!


9. jun 2011.
Džamila
Moskva

Čula sam za peptide još pre nekoliko godina. Ali me ništa nije nateralo da ih isprobam na sebi. Nisam verovala da neke male kapljice mogu da utiču na moj ceo organizam. Pre malo više od mesec dana sam srela svoju poznanicu. I nisam je prepoznala, potpuno se promenila. Peptidi! Eto ko ju je tako privlačnom učinio. Sada i ja utrljavam kapljice i koristim Mezo-bjuti i gel za lice. Rezultat posle dve nedelje korišcenja – kosa je prestala da mi opada i postala je mnogo gušća (imam dugu kosu). Koža mi je lepa i izgledam mlađe. Spokojnija sam, povećala mi se koncentracija i jasnost u glavi. To je super!!


26. maj 2011.
Alex
Sankt-Peterburg

Preporucujem PK9 kao pereparat za prevenciju i kao stimulator ... Primetio sam stvarno dejstvo preparata već treceg dana od kad sam počeo da ga koristim!


31.mart 2011.
Valentina, 6406
Ekabpils

Proizvodi NPCRIZ-a sve više i više iznenađuju. Posle saobraćajne nesreće i jakog potresa mozga pretio mi je podliv krvi i počela sam da koristim PK1 i Mezotel. Rezultat je neverovatan, podliv je nestao, glava je u savršenom stanju, pamćenje mi se poboljšalo. Takode koristim i noćnu podmlađujuću kremu za lice, koža mi je postala meka i nežna kao bebina.


14. mart 2011.
4752
Dnjepropetrovsk

Osteohondroza grudnog dela kičme, bolovi, disfunkcija gušterače, hronični umor. Koristila sam Vladoniks, Cerluten, PK: 8, 5, 4, 7, Venfort, Mezotel, Kalsil, Censil. Za dva meseca sam postala novi čovek. Dobila sam energiju, bodrost, bolovi su nestali, trčim. Jako sam zahvalna na ovim preparatima. Zdrava sam! Hvala puno!


2. mart 2011.
Ivanova Svetlana, DC 12

1. Rođaka, koja pati od hroničnog bronhitisa, posle jednomesečnog korišcenja PK3 i PK12 potpuno je zaboravila na njega i to traje već 6 meseci. Prve rezultate je osetila već prve nedelje korišćenja PK.
2. Moj partner je koristio Mezotel, PK3 i PK8 i značajno mu se poboljšalo stanje jetre, nestali su paraziti iz jetre, nestala je i potreba za pivom
3. Posle jednog meseca korišćenja Mezotela, PK3, 8, 13 kod partnera je nestala psorijaza
4. Pri dijagnozi kičmene kile i reumatskog poliartritisa klijent se redovno lečio, periodično se podvrgavao terapiji blatom, išao na akvabik, ... Ali, pored svega je osećao stalni bol, koji se pojačavao noću. Počeo je da koristi PK3, Imusil, PK4, PK5, Sigumir po preporučenoj šemi. Trećeg dana korišćenja Sigumira prošli su noćni bolovi. Posle mesec dana počeo je da se oseća skoro kao zdrav čovek. Terapiju smo produžili do trećeg meseca.


2. mart 2011.
Galina (ID 12185)
Žukov, Kaluška oblast

Mačor od 15 godina mi je umirao, prestao je da jede. Stavljala sam mu na njušku po jednu kap PK3. Posle nedelju dana počeo je da jede, posle 2 nedelje počeo je da mjauče, krajem meseca je počeo da izgleda znatno zdravije, aktivirao se, postao smireniji. Prijatelji i poznanici, kada su videli promene kod mačora, počeli su da se interesuju kakvo sam to čudo od preparata davala mačoru. I tako je mačor postao hodajuća reklama za nanomedicinu.


2. mart 2011.
Elena
Moskva

Vec sam nabavila i procenila dejstvo mezotela za spoljašnji izgled. Razmišljam da kupim još dva kompleta. Jako mi se svidela noćna krema za podmlađivanje. Stvarno je ujutru koža kao svila.


2. mart 2011.
Svetlana
Moskva

Mezoteli za spoljašnji izgled. Vec sam kupila i probala. Predivni rezultati. Prosto su savršeni za kosu! Nanosila sam na ispucale krajeve, deluju čak i tad kad se ostave na kosi 5 minuta. Nisam očekivala. Nikakvi preskupi savremeni šamponi ne deluju tako. Hvala našoj kompaniji.


2. mart 2011.
Polina
Moskva

Kupili smo peptide i čajeve. Jako nam se svidelo, efekti se već vide. Iskreno-nismo očekivali da će Vaši proizvodi da nam pomognu. Veliko hvala!


2. mart 2011.
Igor Agafonov

23.7. sam polomio članak na levoj nozi, a 24.7. su mi stavili gips. Počeo sam da koristim mezotel i 28.7. sam odmah počeo da koristim PK4, PK5, PK3, Vladoniks, Sigumir, Kalsil-T, Regenart. Posle jednog meseca korišćenja bioregulatora zaustavio sam se na dijetetskim suplementima i PK. Rezultat: jedanaestog dana su nestali bolovi u nozi, počeo sam da šetam po stanu, lagano se oslanjajuci na nogu. 15-tog dana sam izašao napolje. Posle skidanja gipsa traumatologu, kada je pogledao snimak, nije bilo jasno gde je tačno bio prelom. Zamolio me je da mu donesem snimak posle preloma da bi uporedio. Posle skidanja gipsa sam nabavio kremu za noge za skidanje otoka. Prošlo je 4 meseca. Nema nikakvih bolova, noga radi. Pritom mi se poboljšalo stanje noktiju. Izgledaju zdravije. Hvala svima!


21. februar 2011.
Sergej

Čuo sam za nove proizvode i koristiću ih pre svega zbog zdravlja. Da kažem još da je za ZDRAVLJE potrebno još i pozitivne misli, čisti vazduh, čista voda, prirodna hrana i kretanje.

< NA VRH >

 

 
O nama
Proizvodi
Katalozi
Naučni tekstovi
Akcije
Filmovi
Raspored prezentacija
Iskustva
Kontakt
"IPRIZ" - Društvo za promet biološko aktivnih dodataka i kozmetike, Beograd, ul. Makedonska 33, tel. +381 11 3373 542
Copyright © - "IPRIZ" Beograd, 2011.